7 tipů na organizaci rozlučky se svobodou

1. Rozlučku se svobodou připravujte v dostatečném předstihu, alespoň 2 týdny před samotnou svatbou. Ideální je ale měsíc a víc. Z praxe víme, že týden na organizaci je málo a pár dní před svatbou je hotová katastrofa. Pokud máme být upřímní – pořádali jsme už také celkem dost vydařených rozluček se svobodou na poslední chvíli, dokonce i ty jeden den před svatbou - v tomto jsou mistři hlavně pánové -  a všechno nakonec dopadlo dobře, ale za ten stres to skutečně nestojí.

praha rozlucky

2. Organizátor rozlučky se svobodou to nemá vůbec jednoduché. Jen na něm totiž častokrát závisí zkoordinování lidí, kteří se někdy osobně ani neznají, mají zcela jiné zájmy a na rozlučce se očekává, že by se spolu měli nenuceně bavit. V tomto případě pro Vás máme náš léty ověřený tip: nejlepší je pro všechny připravit denní, případně podvečerní týmově orientovaný program, u kterého se celá skupina spojí a naladí se na jednu vlnu. Společné zážitky z tohoto programu totiž skvěle poslouží jako odrazový můstek pro celý rozlučkový večer.

oslava

3. V případě, že se rozlučka se svobodou týká menší skupiny a pánové se znají, doporučujeme Vám vydat se na výlet mimo své domovské město. Kromě zábavy získá rozlučka také nový rozměr -  vzrušení z nového a nepoznaného. I tady doporučujeme dopředu vše dobře připravit, abyste třeba nezůstali trčet někde před obsazeným hotelem. Takovéto věci můžou Vaši rozlučku celkem nepříjemně zkomplikovat.

rozlucka priprava

4. Několikrát si ověřte počet účastníků a raději je požádejte o platbu za rozlučku předem. Párkrát se nám už stalo, že místo 10 osob jich přišlo jen 5 a rozdíl museli doplatit právě ti zodpovědní z nich.

hen party Prag

5. Ženicha rozhodně nemusíte okamžitě, maximálně a na sílu opít. Je lepší, když si bude svoji rozlučku se svobodou pamatovat. Věřte nám, že ženich to určitě ocení.


6. Dejte hlavy dohromady a připravte pro něj něco skutečně výjimečného, ať si má i co pamatovat. Je to jeho a Vaše společná oslava, možná se dlouho taková velká příležitost na pořádnou pánskou jízdu jen tak nenaskytne - proto rozlučky se svobodou maximálně využijte.

stag do party

7. Za budoucího ženicha plaťte Vy. Ženich by měl mít toto připravené překvapení a celý program all inklusive.