Proč rozlučka se svobodou?

Hodně lidí si při rozlučce se svobodou řekne,  že je vlastně úplně jedno, zda se pořádá či nikoliv, protože nejdůležitější je svatba – není tedy stejně co slavit nebo s čím se loučit. Přitom má u nás, stejně tak jako i jinde v Evropě rozlučka se svobodou velmi silnou tradici. 

Co Vám vlastně taková rozlučka se svobodou nabízí?

Už jako první věc je nutné si uvědomit, že rozlučka se svobodou má pro každého z nás obrovské možnosti, co všechno nám může nabídnout.  Je to speciální den,  který je pro ženicha jen jedenkrát za život a každý z nás se nějaké rozlučky zúčastní jen párkrát. Rozlučka v sobě skrývá stejně zábavný potenciál, který nám nabízejí významné dny v roce, jako je třeba Silvestr nebo samotná svatba.  Během Silvestra je ale všude plno lidí, všechny služby, které bychom chtěli využít, jsou neskutečně předražené a velmi často i nedostupné. S přípravou svatby jde ruku v ruce také spousta zařizování, dodržování různých zvyků a na prvním místě je vždy hlavně rodina, partner nebo partnerka.

karaoke night

Rozlučka je ale den, který by měl patřit jen a jen Vám a Vašim přátelům. Nikdo by Vám neměl mluvit do toho, jak si rozlučku plánujete užít, kontrolovat kolik piv nebo panáků jste vypili. Máte právo vypnout mobil a úplně se odříznout od reality. Jednoduše máte právo si to celé pořádně užít, protože jak se říká – může to být naposledy…

bachelorette party

A jaké máte možnosti? V podstatě můžete dělat úplně vše - s výjimkou toho, co by mohlo ohrozit samotnou svatbu. Je to jen Váš den – Vás a Vašich kamarádů či kamarádek. Váš čas, kdy máte spoustu možností jak rozlučkový den a večer strávit. Kromě pouhého popíjení spousty alkoholu můžete Vaši rozlučku využít i na něco netradičního, co jste ještě sami nikdy nezkoušeli, ale tak moc byste si přáli to zažít. Kromě denních zážitkových aktivit, kdy pro pánskou jízdu a stejně tak i pro dámskou jízdu nabízíme velké množství sportovních a dalších zážitků, Vám určitě nedá spát náš bohatý výběr z večerního programu.

party

Možností na to, jak strávit rozlučku je hodně. Co Vám ale doporučujeme my, jsme my sami. Naše společnost Rozlucky.com Vám nabízejí velký výběr klasických, ale i originálních a netradičních balíků pro pány i dámy za české ceny, stejně tak jako různé nápady, tipy a cenné rady. Vyzkoušejte nás a nechte si připravit tu nejlepší rozlučku se svobodou. Budete maximálně spokojeni!