Rozlučka se svobodou přes agenturu? 7 důvodů proč ano!

Na trhu jsou různé rozlučkové agentury, které za Vás rozlučku zorganizují přesně podle toho, jak si představujete. Asi Vás napadne, že si můžete vše zorganizovat sami a zážitek bude stejný. Není to tak. Přinášíme Vám několik výhod, které obnáší spolupráce s profesionální agenturou.

Rozlucky.com

1. Nápady a tipy, nabídka agentur

Dobrá profesionální agentura Vám umí zprostředkovat různé nápady a tipy na tu nejlepší rozlučku. Má dostatek praktických zkušeností s jejich zorganizováním, pomůže Vám zorientovat se ve velkém množství aktivit, abyste se v tak obrovské nabídce neztratili. Po zjištění Vašich individuálních přání Vás navede, jak nejlépe a efektivně celý program poskládat tak, aby rozlučka byla skutečně nezapomenutelná. A také Vám nabídne aktivity, které by Vás zřejmě ani nenapadli. Věřte nám, i u rozluček platí - největší kvalitu dostanete jen u dobrých, prověřených dodavatelů.

motokary Praha

2. Rezervace aktivit pro Vaši rozlučku

Problémem kromě nedostatku času, pokud celou organizaci necháváte na poslední chvíli, může být i samotná rezervace vybraných aktivit nebo velmi často těžkopádná komunikace s podniky, které si pro rozlučku vyberete či dostupnost služeb, které jste si naplánovali. Agentura má s dodavateli dohodnuté své pevně dané postupy. Ty Vám zajistí nejjednodušší cestu pro následnou rezervaci. Ano, zde je nutné zmínit, že rezervace a poptávky přímo od profesionálních agentur jsou u dodavatelů upřednostňovány před rezervacemi sólo skupin. Je časté, že pokud rozlučku plánujete sami, Vámi vybrané aktivity na daný termín jsou již bohužel nedostupné. Důvod je jednoduchý. Dohoda mezi agenturou a dodavatelem služeb má pevně daná pravidla. Ta pro dodavatele znamená zorganizování jejich služeb bez vedlejších komplikací. Proto jsou tyto dohody vždy rychlejší, profesionálnější a organizačně a časově nenáročné. Navíc si dodavatel s agenturami pěstuje přátelský obchodní vztah a ví, že musí udělat maximum proto, aby jeho zákazníci byli spokojení. I to se při zjišťování obsazenosti služeb počítá.

priprave na rozlucku

3. Kvalita poskytovaných služeb

Pro agentury je kvalita vždy na prvním místě. Rozlučkové skupiny většinou také doprovází delegáti, kteří se na místě starají o to, aby Vámi objednané služby byly v co nejvyšší kvalitě. Zárukou je, že dostanete přesně to, za co jste si skutečně zaplatili.

4. Ceny

Agentura na rozlučku se svobodou pracuje tak, že má s dodavateli služeb dohodnuté speciální cenové hranice, na které sólo skupina nemůže sama dosáhnout. Ano, znamená to, že při organizaci rozlučky po vlastní ose zaplatíte skutečně více. Jedná se hlavně o rozlučky, které zahrnují spolupráci s několika dodavateli najednou, jako je např. objednání limuzíny, lodičky, slavnostní večeře atd. V těchto případech se Vám opravdu vyplatí kontaktovat profesionální agenturu. Sami tyto služby přeplatíte někdy až několikanásobně více. Toto platí i u dalších, jednodruhových aktivit.

Hummer limo v Praze

5. Transparentnost

Lepší agentury dbají na svou pověst a snaží se být co nejvíce transparentní. V případě agentury Rozlucky.com, si rovnou při nezávazné rezervaci ověříte i sumu, kterou hradíte. Nestane se Vám, že agentura z nějakého záhadného důvodu požádá o více peněz, než byla Vaše dohoda. U některých podniků se to ale bohužel občas stává. Profesionální agentura vždy myslí na své dobré jméno.

priprava na rozlucku

6. Jednoduchost

Agentura za Vás zorganizuje vše. Bude s Vámi neustále komunikovat a přizpůsobovat objednávku Vašim požadavkům. Na Vás samozřejmě zůstává organizace Vašich přátel a úhrada aktivit. Ale i zorganizování přátel na jeden konkrétní, pevný datum či zjišťování jejich potřeb při výběru služeb Vás bude stát hodně energie a času. Představte si k tomu náročnou komunikaci s dodavateli služeb. Agentura Vám tak celou organizaci rozlučky ulehčí. Navíc na rozlučce budete mít svoji vlastní delegátku či delegáta, kteří přímo na místě komunikují s dodavateli i s Vámi a dohlíží na to, aby vše proběhlo tak jak má.

7. Profesionalita

Rozlučková agentura pracuje jako profesionál. Má své ověřené dodavatele služeb, kteří neokrádají klienta a zaručuje se za 100% spokojenost. Zároveň ví, jaké aktivity jsou nevhodné nebo nebezpečné. Prožijte rozlučkový program v klidu, bez starostí a jen se bavte. Věřte, že řešit nesrovnalosti ještě v průběhu Vašeho denního nebo večerního programu Vás nepotěší a skutečně to nestojí za to.

hen party Prag

S agenturou samozřejmě můžete konzultovat i vlastní nápad. Agentura Vám zaručí, že Vás nebude chtít zatknout policejní zásahová jednotka, jako v případě rozlučky na pražském Smíchově. Kluci si zde v zaparkovaném autě nasadili kukly a vzali si makety zbraní, kterými chtěli překvapit a unést ženicha. Bohužel si celé akce všiml náhodný kolemjdoucí, který následně zavolal policii. Klukům se pak vedle celého pokaženého rozlučkového dne rozlučka také pěkně prodražila.

Věříme, že jsme Vás inspirovali. Vaše Rozlucky.com.